God Jul med Sveriges Jobbigaste Julsång 2011

Bemanningskören 2011

Bild: Mathias Landefjord

För fjärde året i rad presenterar Bemanningsföretagen Sveriges Jobbigaste Julsång. Bemanningskören framför Den Hjälpande Handen, garagedanspop med text och nyskriven musik av Henrik Bäckström.

I behändigt YouTube-format med textslinga ger Den Hjälpande Handen chans till allsång kring datorn på jobbet. Läs vårt material om jobbcoacher, Den Hjälpande Handens Ekonomi.

Bemanningsföretagen önskar alla en God Jul!

Bemanningsbranschen är den hjälpande handen på dagens arbetsmarknad. Individen får hjälp att ta kontroll över sitt arbetsliv, med en egen manager och coach öppnas dörrarna till utveckling i yrkeslivet. Kunderna får hjälp att ta kontroll över kompetensförsörjningen och säkrar rätt talang på rätt plats vid rätt tillfälle. Politikerna får bättre kontroll på statsfinanserna, med enkla regler för bemanningsbranschen skapas fler jobb. Fler arbetade timmar ökar skatteintäkterna och minskar a-kasseutbetalningarna.

(7%) (0%) (0%) (93%)
15 röster
  • Kommentarspolicy

    Vi vill gärna ha kommentarer på Sanning om bemanning, men de granskas innan vi publicerar dem vilket kan medföra att din kommentar inte syns direkt.

    Kommentarer som innehåller stötande, kränkande, rasistiskt eller grovt språk, personangrepp, på något sätt bryter mot eller uppmuntrar till att bryta mot lagen publiceras inte.